Nieuwigheden Tuuci 2020

De Tuuci parasols staan bekend om de windbestendigheid en de tal van mogelijkheden in uitvoeringen. Zo kunt u de parasol laten uitvoeren in 10-talle Sunbrella Marine stofkleuren, uitlopend van natuur tinten tot helder blauw en oranje. Daarnaast kunnen de meeste parasols naast het standaard gepolijste of geannexeerd aluminium frame ook worden uitgevoerd met een poedercoating of een teak finish (look).

Nieuwe mast kleuren

De huidige poedercoating collectie bestaat uit een 6-tal kleuren; Textured bright white, Sea shell white, Espresso, Hammered bronze, Ash Grey en Jet black. Vanaf 2020 zal er één Graphite (antraciet) kleur worden toegevoegd aan de kleuren lijn. Deze poedercoatingen* zijn leverbaar op o.a. de Ocean Master MAX, Ocean Master, Bay Master Classic, Bay Master Cantilever en de Equinox Cabana series.

De Plantation Aluma-Teak coatings bestaan uit een 4-tal houtlooks; Natural, Java, Weathered en Aspen White. Vanaf voorjaar 2020 zullen er een 2-tal Aluma-Teak kleuren worden toegevoegd; Driftwood en Cypress. Deze Aluma-Teak coatings* zijn leverbaar op o.a. Ocean Master MAX, Ocean Master en de Equinox Cabana series.

*De exacte mogelijkheden qua de coatings en uitvoeringen kunnen per series afwijken. De volledige lijst met mogelijkheden bespreken wij graag met u.

Volledig Teakhouten Tuuci

Vanaf 2020 komt Tuuci met een volledige Teakhouten parasol genoemd de ‘Nautical Teak Hardwood’. Deze parasol heeft de standaard functies van de bekende series, zoals; de security sem, MAX crank, Max cam lock en de MAX acorn van gepolijst aluminium.

Daarnaast zijn de verbindingen en koppelingen gemaakt van gepolijst aluminium dat er voor zorgt dat de parasol gemakkelijk scharniert bij het open en dicht draaien van de parasol. De doeken van de tops kunnen uitgevoerd worden in 10-tallen verschillende Sunbrella Marine stofkleuren.

Detail - Nautical Teak Hardwood

 

Nautical Teak Hardwood parasol

Deze eerste teakhouten parasol is uiteraard leverbaar in 7 verschillende afmetingen. Deze lopen uiteen van vierkant, rond tot aan rechthoekig. Door de verschillende afmetingen en vormen is er bijna voor elk terras een parasol leverbaar. De afmetingen gaan van 200 cm tot maximaal 400 cm.

Tuuci - Nautical Teak Hardwood

Onderstaand een overzicht:

Square:

  • 200 x 200 cm
  • 245 x 245 cm
  • 300 x 300 cm

Octagon:

  • D. 275 cm
  • D. 340 cm
  • D. 400 cm

Rectangle:

    • 245 x 365 cm

Delen:

Meer berichten