Nieuws van Tuuci voor 2019

Automatisch gaat alles makkelijker, dat is de Slogan van de nieuwe MAX Cantilever (Ambia LED Light, heating & automation).

Voor het nieuwe seizoen 2019 komt Tuuci met een noviteit. De Max Cantilever kan worden geleverd met een bedieningsdisplay, automatisch openen met 1 druk op de knop. Hoe ideaal, gemak dient de mens en automatisch gaat alles makkelijker. Niet alleen het openen en sluiten kan geregeld via de display ook de heater en het licht kan bediend worden via het geïntegreerde display. De heater is zo geprogrammeerd dat hij eerder aan gaat en / of alvast afkoelt alvorens de parasol gesloten wordt.

De parasol kan geleverd worden met een display met alle 3 de opties of met 1 van de drie opties( LED Light, heaters of automatische). De MAX Cantilever kan geheel worden samengesteld zoals u hem wenst. Op het bedieningspaneel zit een beveiliging, zodat niet iedereen zomaar de display kan bedienen. Dit is uitermate geschikt voor Horeca terrassen.

Cantilever Max in eigenstijl

De Tuuci Max Cantilever is verkrijgbaar in verschillende gepoedercoate kleuren o.a. Textured bright white, Sea shell white, Espresso, Ash grey, Hammerd Bronze en Jet Black. Voor de Plantation uitvoering zijn de volgende kleuren (hout structuren) verkrijgbaar: Natural Aluma Teak, Java Aluma Teak, Weathered Aluma Teak en Aspen White Aluma Teak.

Live op Horecava

De automatische Tuuci Max Cantilever was live te bewonderen op de Horecava te Amsterdam. Tuuci parasols waaronder de Max Cantilever is uitermate geschikt voor de horeca gelegenheden. Mede door zijn gebruiksvriendelijke bediening en toevoeging van heaters. Uiteraard kunt u diverse Tuuci modellen in onze inspiratieruimte bewonderen.

Chillen onder de sterren met de Tuuci Eclipse Cabana

Tuuci heeft voor de Equinox Cabana een zusje gecreëerd namelijk de Eclipse Cabana. De Eclipse Cabana is een rankere versie en is in twee maten verkrijgbaar. Of u nu wilt dineren met vrienden of loungen bij het zwembad de Eclipse Cabana is ideaal en aan te passen aan uw wensen. Creëer schaduw en / of privacy met de shades, sfeer door er een licht element aan toe te voegen en warmte voor door een geïntegreerde heater voor lange zomeravonden.

Tuuci Eclipse cabana

Eclipse Cabana naar eigen wens

De Eclipse is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen en 2 maten. De kleur keuze voor het (basis) frame zijn in aluma teak 4 kleuren leverbaar. Aluma Teak heeft de elegantie van hout maar bestand tegen alle weersomstandigheden. Of kunt kiezen uit een gepoedercoate frame dat in 7 verschillende kleuren leverbaar is.

Voor het dak is er een Roman Shade schuifdoek welke gemaakt is van duurzaam, vuilafstotend en kleurvast Textilene. Deze zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren.

U kunt uw Cabana geheel naar uw eigen wensen samen stellen, in de door u gewenste materialen, maten en kleuren.

Delen:

Meer berichten