Royal Botania 2020

Het Belgische merk Royal Botania kenmerkt zich aan de fraaie lijnen die terug te vinden zijn in de gehele collectie. Naast de bestaande collecties is het merk altijd opzoek naar vernieuwing om het buitenleven extra aangenamer te maken. Zo heeft Royal Botania diverse nieuwigheden toegevoegd aan de (bestaande) collectie voor 2020.

Mozaix lounge 2020

Het mahonie houten landschap Mozaix werd in 2019 geïntroduceerd en zal vanaf medio voorjaar 2020 ook in een moderne versie worden uitgevoerd. Dit volledige aluminium frame heeft de zelfde mozaïek uitstraling als het warme mahonie houten frame. De aluminium basis heeft een ranker frame waardoor deze minder ruimte op uw dakterras of balkon zal innemen. Het frame zal leverbaar worden in 4 verschillende kleuren wit, antraciet, zand of brons.
Tevens komt er naast het volledig mahoniehouten frame ook een volledig teakhouten basis frame. Dat u prachtige kan combineren met een teakhouten tuintafel en tuinstoelen.

Organix Lounge

Voor wie op royale ziteilanden wilt loungen en relaxen heeft Royal Botania de Organix lounge ontworpen. Deze modulaire lounge serie heeft verschillende basis modules die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gepositioneerd. Door deze organische vormen creëert u, uw eigentijds zithoek. Geheel naar wens waar in de strakke lijnen verleden tijd zijn!

Exes dining

Buitensporig is dat de juiste benaming voor de stijlvolle Exes dining serie? Deze gehele nieuwe dining serie van Royal Botania heeft een eigentijdse X-frame dat verwerkt is in de charmante armchair. Daarnaast is het frame ook doorgevoerd in een stoere ronde, ovale en rechthoekige eettafel.

Zidiz tafel 2.0

De Zidiz tuintafels staan bekend om de rechthoekige tafels met de ‘Kekke’ afrondingen van de hoeken. Maar daar komt een verandering in. Naast de rechthoekige bladen zullen er vanaf voorjaar 2020 ook een ellipse vormige blad komen. Dit blad zal naast de 5 bestaande keramiek kleuren ook leverbaar worden in een volledig betonnen variant.
Het nieuwe blad voor de Zidiz serie heeft een afmeting van 320 bij 140 cm, dat genoeg ruimte bied voor minimaal 8 zitplekken.

Tuintafel Conix

De volledig nieuwe Conix tafel serie van Royal Botania bestaat uit diverse salon en dining tables. De Conix serie kenmerkt zich door de betonnen kegelvormige voet van de tafel. Als top kan er gekozen worden uit een beton, gemêleerd lava (bij salontafels), keramiek of teak houten blad.
Er zijn een 2-tal ronde bijzettafels en een 3-tal tuintafels met een ronde, ovale en ellips vormig blad.

Teakhouten U-Nite

De U-Nite serie kenmerkt zich door het minimalistische design, dat tot voor kort niet leverbaar was in volledig teakhout. Komend voorjaar zullen de 220×100 cm en 300×100 cm tafels leverbaar worden met een teakhouten frame in combinatie met teakhouten top. Een ideale combinatie voor een landelijke sfeer te creëren.
Het tapslopende frame wordt doorgevoerd naar een ronde variant van 160 cm. Het aluminium frame zal leverbaar zijn in 4 verschillende kleuren (wit, antraciet, brons en zand kleurig). De tops zullen leverbaar worden in teakhout, keramiek en beton.

Delen:

Meer berichten