Nieuw: Royal Botania Alura Lounge 2016

In het voorjaar 2016 breidt Royal Botania de Alura-serie uit met de Alura Lounge. De Alura Lounge is een mooie aanvulling en vormt één geheel met de bestaande Alura serie. Door het nieuwe modulaire systeem van de Alura Lounge heeft u veel meer mogelijkheden voor de opstelling. U kunt naar hartenlust verschillende opstellingen proberen en erachter komen wat op uw terras het mooist staat. Van losse loungestoelen, twee- en driezitsbanken tot gekoppelde modules; het is allemaal mogelijk met de Alura Lounge van Royal Botania.

De Alura Lounge heeft een aluminium frame dat voorzien is van een poedercoat met een zitting van Batyline, waarop de kussens zijn bevestigd. Vanaf voorjaar 2016 kunt u de Alura Lounge van Royal Botania in onze sfeerkamers bewonderen. Komt u kijken?

Delen:

Meer berichten

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close