Royal Botania Collectie 2019

Aankomend jaar zullen er nieuwe tuinmeubelen worden toegevoegd aan de prachtige Royal Botania collectie. Zo zal de Folia en Jive serie worden uitgebreid met nieuwe stoelen. Er wordt ook een nieuwe parasol aan de collectie toegevoegd. Deze heeft een automatische mechanisme net zoals de Palma parasol.

Folia

Het opvallende ontwerp van de Folia stoel trekt meteen de aandacht, zonder overweldigend te zijn. Deze bijzondere stoel kenmerkt zich door een eigentijdse elegantie, geïnspireerd op de aderen van een blad. Naast het aantrekkelijke uiterlijk biedt deze stoel ook een zeer aangenaam zitcomfort. De Folia is verkrijgbaar in wit poedervormig aluminium en verrassend brons.

Folia Rocks

Wie houdt er nou niet van om weg te dromen in een schommelstoel? Doe het in stijl met de Folia-schommelstoel! Precies wat u nodig heeft om te ontspannen na een lange dag op het werk. De Folia schommelstoel zal beschikbaar zijn in een witte of bronzen afwerking over een buisvormig roestvrijstalen frame.

Royal Botania - Folia Rocks

Jive

Als aanvulling op de Jive stoel zal er komend jaar een volledig aluminium variant. De stoel heeft zuiverheid, comfort en pure klasse! De nieuwe variant is uiteraard net zo stijlvol en comfortabel als de originele Jive, maar zonder de teak rugleuning en de geweven zitting. De Jive zal leverbaar worden in een brons en antracietkleur.

Royal Botania -Jive aluminium

OAZZ

De automatisch openende Palma parasol van Royal Botania creëerde nogal wat opschudding toen deze voor het eerst werd gepresenteerd in 2016. Het was dan ook geen verrassing dat het door de Red Dot Award-commissie werd bekroond met de ‘best of best’.

Aankomend jaar verwacht Royal Botania het concept verder uit te breiden met 2 nieuwe varianten. Hoewel de OAZZ een vergelijkbare techniek gebruikt, is het ontwerp meer rechtlijnig. De nieuwe serie OAZZ zal verkrijgbaar worden in een vierkante en een ronde variant. Geheel uitgevoerd in een aluminium frame en stoffen top. Een mooie aanvulling in de Royal Botania collectie!

Delen:

Meer berichten