Royal Botania Lighting – Nieuws 2018

Het speculeerde al even rond dat het luxe tuinmeubel merk Royal Botania bezig was met het uitbreiden van de huidige verlichtingslijn. Tijdens de vorige editie van Light & Bluiding beurs in Frankfurt, had het merk diverse nieuwe uiteenlopende verlichting armaturen toegevoegd zoals de Tesla Wall, Chloche Wall, Beacon en Moso serie. Het toepassen van de juiste buitenverlichting zal de tuinsfeer in de avonduren een extra sfeer creëren in de tuin.

Update Royal Botania Lighting

Van het voorjaar zijn de Spiky, Parker Wall, Parker Flood, Bullet en Club geüpdatet met de nieuwste LED motoren. Door de nieuwe efficiënte LED motoren, zullen deze verlichtingsarmaturen aan de huidige normen voldoen.

Nieuwe verlichting Royal Botania 2018

Zoals de geruchten al speculeerde dat Royal Botania bezig was met het uit berijden van de Royal Botania Lighting lijn, kwamen we onderstaand persbericht tegen. Tijdens de Light & Bluiding beurs 2018 in Frankfurt zullen de nieuwe verlichtingsarmaturen worden gepresenteerd. Enkele foto’s die wij gezien hebben (van uit Royal Botania) maken ons nieuwsgierig naar de volledige verlichtingslijn. Uiteraard zullen de armaturen een goede aanvulling worden op de bestaande lighting serie van Royal Botania.

De vraag is of deze nieuwe verlichting al vanaf dit jaar leverbaar wordt of dat we nog even geduld moeten hebben voor het outdoor seizoen van 2019.

Binnenkort meer over de nieuwe Royal Botania Lighting.

Delen:

Meer berichten