Royal Botania Ninix krijgt eigen hoek bij Ernst Baas Tuininrichting

Ernst Baas heeft officieel één van de grootste Royal Botania Ninix-assortimenten van Nederland, daarom hebben we nu een gehele ruimte toegewijd aan deze fraaie serie van Royal Botania.

Royal Botania Ninix, comfortabele weelde in de tuin

De Ninix serie is alweer even op de markt en heeft zich door de jaren heen doorontwikkeld tot de meest populaire serie Royal Botania tuinmeubelen. En dat succes is er niet voor niks!

De combinatie van zeer hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met een tijdloos minimalistisch en strak design zorgt ervoor dat deze serie een grote groep mensen aanspreekt. Weelde in de tuin met een hoge mate van comfort. Dat is Ninix.

Door de lounge en dining modellen zijn er vele mogelijkheden om een passende opstellingen samen te stellen. Zo hebben wij onder andere de volgende Ninix elementen in onze inspiratieruimte staan:

  • Loungebank (in antraciet uitgevoerd)
  • Lounge tafel met verstelbaar blad (ideaal voor thuiswerken in de tuin), inclusief rvs ice-bucket (voor het koelen van het perfecte flesje champagne)
  • Lounge stoelen
  • Ligbedden
  • Bijzettafels

Alle showmodellen zijn in antraciet uitgevoerd, uiteraard zijn er vele andere kleuren leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden tijdens uw bezoek aan onze inspiratieruimte! Onze medewerkers vertellen u graag wat er mogelijk is en voorzien u graag van advies op maat.

Delen:

Meer berichten