Net binnen! Tea Time, nieuwe tafels van Royal Botania voor 2017

U leest het goed, Royal Botania heeft voor dit jaar de succesvolle Tea Time tafels voorzien van een vernieuwd ontwerp en daarnaast zijn de bladen van deze tafels vervaardigd uit de nieuwe materialen, zoals; Zwart Keramiek, Bianco Stattuario Keramiek en Travertino Keramiek.

Royal Botania Tea Time - Nieuw bij Ernst Baas Tuininrichting

Tea Time, een must have

De Tea Time tafels van Royal Botania zijn een ware must have voor de relaxmomenten in uw tuin. Door het stevige minimalistische ontwerp van het frame is de tafel in vele situaties in te zetten. Ook zijn er vele varianten mogelijk. Maak de tafel volledig naar u zin, er zijn maar liefst 24 combinaties mogelijk. De feiten nog even op een rij:

  • De tafel is verkrijgbaar in 2 afmetingen: 40 en 60cm doorsnede
  • Aluminium of Teak frame
  • Keramiek blad
  • 24 verschillende combinaties mogelijk

Niet alleen een mooie tafel maar ook nog eens handig in gebruik. Wat wenst u nog meer? Natuurlijk een kop thee (of koffie) is inbegrepen wanneer u deze tafel komt bekijken in onze inspiratieruimte! Wij hebben deze tafel als één van de eerste dealers de Tea Time tafels binnen om aan u te laten zien en daar zijn we trots op. Ook adviseren wij u graag met ideeën hoe u deze tafel kunt combineren met uw bestaande of nieuwe lounge elementen.

Kom langs bij onze inspiratieruimte in Waddinxveen (vlak bij Gouda) en laat u verassen en inspireren voor het nieuwe seizoen! Onze medewerkers staan voor u klaar.

Delen:

Meer berichten