Royal Botania U-Nite en Jive zijn binnen

Aan het begin van de maand april zijn er diverse nieuwe lounge en diningsets bij ons binnen gekomen. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe U-Nite tafel die vorig jaar september op de beurs Maison & Objet in Parijs werd getoond aan de bezoekers!

Nieuwste eettafel van Royal Botania

De nieuwe U-Nite tafel van Royal Botania kenmerkt zich aan het ultra dunne frame met de subtiele tabslopende tafelpoten. Ons demo model van de U-Nite is uitgevoerd in de nieuwe kleur van 2018 (Bronze) en heeft een afmeting van 100 x 220 cm, wat ruimte bied aan 6 royale zitplaatsen.

De (keramiek)top van de tafel is uitgevoerd in één van de nieuwste keramiek soorten van Royal Botania ‘Vulcano Black’. Het ‘Vulcano Black’ keramiek heeft een luxe (donkere) marmer look uitstraling. Het tafelblad lijkt splinter dun doordat de randen van het keramiek is afgeschuind, tevens is het blad verdiept in het frame.

Luxe armstoel voor buiten

Aan deze nieuwe tafel U-Nite staan twee verschillende stoelen, de Jive en de Twist.
De Jive stoel heeft een mooi subtiel aluminium frame, met aan de bovenzijde een rond gebogen arm en rugleuning vervaardigd van hoogwaardig teakhout. Het zitgedeelte is uitgevoerd met een geweven olefin vezel. De Twist stoel (wordt eind april verwacht) kenmerkt zich door de geheel geweven zit kuip. Het zit, rug en armgedeelte is in een geheel geweven en uitgevoerd met olefin.

Royal Botania match

Deze gehele nieuwe diningset heeft één ding gemeen. Alle frames zijn uitgevoerd in de nieuwe bronze kleur, die vanaf  voorjaar 2018 leverbaar is. Daarnaast hebben de stoelen een match met de Olefin vezel, dat een synthetische vezel van polyethylene is. De voordelen van deze krachtige vezel zijn het comfort en de kleurvastheid. Daarnaast is deze vezel ook zeer goed bestand tegen vlekken en verschillende weersomstandigheden.

Vulcano Black met Olefin vezel

Enthousiast geworden?

Benieuwd geworden naar deze nieuwe luxe tuinmeubelset? Kom langs in onze inspiratieruimte en bewonder deze gehele nieuwe dining set van Royal Botania. Naast het demomodel van de U-Nite in onze inspiratieruimte zijn er nog tientallen varianten qua keramiekblad en frame kleuren mogelijk.

U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden, wij helpen u graag met het zoeken naar de prachtige passende loungeset en/of tuinmeubelen!

Delen:

Meer berichten