Solpuri Dining collectie 2020

Afgelopen jaar is er bij het Duitse tuinmeubel merk Solpuri hard gewerkt aan nieuwe modellen. 2020 zal voor Solpuri in het teken staan van genieten en gezamenlijk eten en natafelen in de buitenruimte. Bekende ontwerpers van dit Duitse merk zoals Klaus Nolting en Hoffmann Kahleyss Design hebben de dining collectie van Solpuri flink onder handen genomen. Wat zich uit in diverse nieuwe mogelijkheden in de tuinstoelen en tuintafels.

Lounge en dining in 1 style

De bestaande Club serie van Solpuri had naast de comfortabele lounge modules twee prachtige eetstoelen. Deze combinatie zorgde ervoor dat u de zelfde style kon doorvoeren op uw terras of balkon. Vanaf voorjaar 2020 zal er naast de Caro lounge serie een prachtige eettafelstoel worden toegevoegd. Dit betekend dat de Carao dining sessel (eetstoel) prachtig kan worden gecombineerd met de louge. De combinatie van het antracieten frame en de gevlochten String Flex is in beide modellen gelijk aan elkaar.

Luxe tuinstoelen

Naast de Caro, hebben de designers van Solpuri nog 4 andere tuinstoelen ontworpen. Een voor een hebben de stoelen een eigen style, uitstraling en zitcomfort. Uiteraard allemaal uitgevoerd met hoogwaardige materialen.

Solpuri Loop

Solpuri Loop

Heeft een prachtige zitkuip wat gevormd is door een aluminium frame dat afgewerkt is met een String Flex. Waarin een comfortabele zit- en rugkussen in kan worden toegepast.

Solpuri Breeze

Solpuri Breeze

Is een stapelbare tuinstoel en heeft hoekig ogend frame. In dit frame zijn enkele subtiele afrondingen verwerkt. Het frame is opgebouwd uit hoogwaardig aluminium dat gecombineerd is met Softex Coal.

Solpuri Soul

Solpuri Soul

Zal naast de bestaande stapelbare stoel uitgebreid gaan worden. De lijnen van de Soul zijn doorontwikkeld in een stapelbare stoel met een hoge rug. Uiteraard kan deze rugleuning in enkele standen worden gepositioneerd, om een comfortabele zit te creëren.

Solpuri Dance

Solpuri Dance

Kenmerkt zich aan het RvS-frame dat gecombineerd is met Softex Coal. De rugleuning van de Dance stoel is verend.

Teakhouten tuintafels

De bestaande Solpuri tuintafel collectie is uitgebreid met diverse nieuwe mogelijkheden. Zowel in frame als tafeltop uitvoering.

Solpuri Soft teak

Solpuri Soft

Wordt naast de HPL-3D, Keramische en Dekton top ook leverbaar in een teakhouten top. Net als de andere tafeltops zal het teakhout boven op het afgeronde frame worden toegepast. De Soft tuintafel zal aankomend jaar naast het antraciete frame ook leverbaar worden in een prachtige witte variant.

Solpuri Timber

Heeft de zelfde looks als de bestaande Rock tafel die uitgevoerd is met een keramische of Dekton top. De verwijzing van een teakhouten blad zit in de naam Timber. Het blad kenmerkt zich aan de vier segmenten teakhout met aan de buitenzijde de contouren van de boom.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar alle nieuwigheden van 2020. Op onze nieuwspagina houden wij u op de hoogte van alle nieuwigheden op het gebied van het buitenleven.

Delen:

Meer berichten