Bezoek Solpuri – Nieuwigheden voor 2017

Afgelopen week zijn wij op bezoek geweest bij de “Solpuri Benelux Huisshow” in het prachtige spoorhuis in Baarle-Nassau. Bij de “Solpuri Benelux Huisshow” hebben wij de nieuwste modellen, trends en mogelijkheden gezien voor 2017 van Solpuri. Onderstaand geven wij een kleine impressie en de belangrijkste (nieuwe) designs en mogelijkheden van Solpuri voor 2017.

Teak is design voor buiten

Teak is terug en wel in een nieuw jasje. Tijdens ons bezoek zagen wij al snel dat de strakke designs en lijnen van teakhout tot verleden tijd behoren. De nieuwe modellen teakhouten buitenmeubelen hebben een organische vorm met afgeronde / ovale hoeken. Door deze toepassing komen de teakhouten buitenmeubel eleganter tot zijn recht.

Nieuwste stoelen van Solpuri

Solpuri introduceert in 2017 diverse nieuwe stoelen zowel van teakhout en aluminium. Wij geven u de hoofdlijnen in nieuwigheden.

De Wave van Solpuri is een uniek gedesignd loungestoel van roest vast staal met een poedercoating. De zitting is vervaardigd van ‘String Tex’.

De Jazz stoelen zijn uitgevoerd met nieuwe ‘Softex’, daarnaast is er een nieuwe stapelbare armstoel van roest vast staal met een poedercoating. Waarbij de zitting vervaardigd is met ‘String Flex’.

De Cloud stapelbare armstoel van Solpuri is ontworpen door Klaus Nolting. Het frame van de stoel is gemaakt val aluminium met een ‘String Tex’ zitting en rugleuning. Dit geeft de stoel een robuuste maar toch subtiele uitstraling.

De bekende Clauss stoel is vanaf komend voorjaar naast de teakhouten armleuningen, ook met een zwarte aluminium armleuning verkrijgbaar.

De Lodge stoel van Solpuri heeft veel weg van de ‘Wave’ stoel. De Lodge armstoel heeft een teakhouten frame met een ‘String Tex’ zitting. Uniek aan deze stoel is de ronde/gebogen rugleuning van teakhout. In het verleden werden de teakhouten rugleuningen uit rechte statische lijnen gevormd.

Nieuwe serie Windsor

De nieuwe teakhouten serie Windsor van Solpuri is gemaakt van hoogwaardig en mooi afgewerkt teakhout. Deze nieuwe serie heeft een klapstoel, stapelstoel en 3 formaten zitbanken. Die één voor één met aandacht zijn afgewerkt.

Country (picknickbank)

De Country serie van Solpuri bestaat uit een teakhouten tafel en een teakhouten zitbank. En kan als teakhouten picknickbank worden gebruikt. De Country serie kan goed gecombineerd worden met de Spindle van Solpuri. Dit is de nieuwe in hoogte verstelbare teakhouten kruk.

Uitbereiding Safari serie

De Safari serie van Solpuri staat bekend om de 3-tal tafels. Vanaf voorjaar 2017 is deze serie uitgebreid met een 2-tal uitschuifbare tafels.
Daarnaast is de Safari serie uitgebreid met diverse zit, lounge en relax stoelen in verschillende formaten. Deze teakhouten stoelen zijn verkrijgbaar met ‘Softex’ of met ‘String Tex’.

Plateau lounge

De nieuwe Plateau serie van Solpuri is een prachtig modulair lounge systeem gemaakt van teakhout frame (plateau) met kussens die gestoffeerd zijn met Sunbrella stof.

Solpuri in uw tuin?

Enthousiast geworden naar de nieuwe series van Solpuri? Kom langs in onze inspiratieruimte, wij informeren u graag verder over de nieuwe series van Solpuri.

Delen:

Meer berichten