Solpuri nieuws 2019

Solpuri is afgelopen jaar hard bezig geweest met het vernieuwen en uitbreiden van de nieuwe collectie voor 2019. Onderstaand een kleine preview van het nieuwe assortiment van Solpuri voor 2019.

Caro lounge

Solpuri Caro - Lounge set 2019
De nieuwe Caro loungebank van Solpuri is ontworpen door Hoffmann Kahleyss Design. De loungebank is verkrijgbaar in verschillende elementen en losse stoelen. De bank zal leverbaar worden in een antraciete kleur en daarnaast geheel naar uw wensen samen te stellen qua stof en kleur. Tevens heeft deze nieuwe lounge set een bij passende (bijzet)tafel die leverbaar is met verschillende soorten kleuren keramiek.

Diningstoel Basket

Solpuri Basket - Diningchair
De nieuw eettafel stoel van Solpuri is de Basket. De basket is geheel vervaardigd van aluminium in de kleur antraciet. Deze eigentijdse stoel is verkrijgbaar met twee soorten kussens; zit en rug gedeelte of zit, rug en armleuning.

Diningstoel SKY

Solpuri Sky stoel - Stapelbare tuinstoel
De Sky eettafel stoel van Solpuri is het opvolger van de Clauss diningchair. De Sky is ontworpen door Klaus Nolting en wordt verkrijgbaar in 2 kleuren; wit aluminium frame met softex shell zitting of antraciet frame met een softex coal zitting.
De armleuningen zijn standaard uitgevoerd in teakhout, de antracieten variant zal tevens met aluminium armlegger leverbaar worden. De Sky diningstoelen zijn stapelbaar en daarmee makkelijk weg te zetten wanneer u ze niet in gebruik heeft.

Eettafel Elements

Solpuri Elements tafel - 2019
De parade paardjes van Solpuri voor 2019 is de eettafel Elements, deze tafel is ontworpen door Povl Eskildsen. Deze nieuwe eettafel zal leverbaar worden met een antraciet kleurig frame van aluminium.
De top van de tafel zal leverbaar zijn in de soorten materialen: Keramie, Dekton en Lava in verschillende kleuren. Naast een standaard blad kan het blad ook onderverdeeld worden in verschillende vlakken. De zogenaamde split top kan in verschillende kleuren combinaties worden uitgevoerd.

Uitschuifbare Soft tafel

Solpuri Soft - Uitschuifbaare tafel
De Soft eettafel van Solpuri werd in 2018 gepresenteerd. Ontworpen Klaus Nolting heeft er voor gezorgd dat er in 2019 een uitschuifbare variant aan de bestaande collectie wordt toegevoegd. De tafel met standaard afmeting van 160 x 100 cm kan met 60 cm worden verlegt naar 220 cm. Tevens is de Soft tafel leverbaar in HPL-3D, Dekton en Keramiek.

Grid als diningtafel

Solpuri Grid diningtable
De Grid bijzettafel serie is bekend door het eigentijdse design die goed te combineren zijn bij diverse loungesets. In 2019 zal de bijzettafel serie worden uitgebreid met een diningtafel. Deze nieuwe tafel bestaat uit het bekende antraciet aluminium frame. Op het frame kan een teakhouten, dekton, HPL-3D of keramische top worden toegepast.

Solpuri tijdens Gardiente 2018

Enkele nieuwe modellen van 2019 werden gepresenteerd tijdens de Gardiente te Frankfurt. Onderstaand enkele beelden vanuit Solpuri.

Delen:

Meer berichten