Maatwerk pottery door o.a. pottenbakkers

Maatwerk potten en plantenbakken komen regelmatig voor in onze projecten. Zo ontwerpen wij diverse (maatwerk) potten van verschillende afmetingen en vormen voor onze opdrachtgevers. Deze potten worden veelal door onze collega’s gemaakt, van onder andere; Douglas hout, Bilinga en Red Ceder. Of zorgen wij er voor dat ze opmaat worden gemaakt van glasvezelversterkte polymeer composiet, roest vast staal, aluminium of cortenstaal. Zodat iedere maatwerk pot of bak geheel naar wens van de opdrachtgever wordt vervaardigd.

Atelier Vierkant specials

Soms zijn bestaande potten serie’s met tientallen afmetingen per serie niet voldoende voor ons en/of onze opdrachtgevers. Daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden qua pottery van vele materialen. Zo hebben wij recent een project uitgevoerd met diverse Atelier Vierkant potten die voorzien zijn met een luxe waterdichte coating, zodat deze gebruikt konden worden als waterelement.

Atelier Vierkant - Project met de U serie
Atelier Vierkant – Specials – Waterelement

Stelletje pottenbakkers

Zo hebben wij bij een opdrachtgever diverse RR potten van Atelier Vierkant opmaat laten maken. De opdrachtgever vond het model van deze serie geweldig en kon geen passende maatvoering vinden, waarbij de pot niet boven de (kussen) rand vanuit de Royal Botania Zenhit lounge zal uitkomen. De diameter van de RR100 pot hebben wij behouden, de hoogte van deze pot is aangepast naar de hoogte van de lounge bank. Door deze verschillende maatwerk specials worden wij ook wel eens een ‘stelletje pottenbakkers’ genoemd.

Stelletje Pottenbakkers - Atelier Vierkant Maatwerk
Atelier Vierkant – RR Specials

 

Delen:

Meer berichten