Studio Piet Boon bezoek

Afgelopen maand waren wij uitgenodigd voor een rondleiding en presentatie bij Studio Piet Boon in Oostzaan. In de ruime studio stonde vele exclusieve lifestyle objecten van deze fraaie collectie. Voor de Outdoor lijn van Piet Boon stonden enkel prachtige sets van buitenmeubels opgesteld.

Er stonden enkele modellen uit de Lars, Niek, Anne en Gijs collectie in verschillende varianten. Waar wij vele mogelijkheden van afwerkingen hebben kunnen zien van de varianten Iroko hout en de verschillende mogelijke stofkleuren.

Piet Boon Interieur Design

Naast een rondleiding door showroom kregen wij een rondleiding in de Interieur Design keuken van dit mooie merk. Waar de exclusieve interieur- en tuininrichting worden ontworpen door een scala van professionals.

Nieuw vanaf 2017

Vanaf voorjaar 2017 kunt u proef komen zitten aan de prachtige Anne tafel op de heerlijke Niek love seat en Anne low. Onder de exclusieve Legno parasol van Umbrosa die ontworpen is door Studio Piet Boon. Ook deze kunt natuurlijk bij ons bewonderen in 1 van onze sfeerkamers.

Delen:

Meer berichten