Terras Golfbaan Bentwoud Officieel Geopend

In het afgelopen jaar zijn wij bezig geweest met de nieuwe inrichting van terras Golfbaan Bentwoud, het terras van Restaurant Roest is geüpgraded naar een buitenruimte met heerlijke lounge en dining hoeken.

Het nieuwe terras, de “Missing Link”

Het terras is door vernieuwing met de omgeving en met het restaurant verweven. Zo is er een geheel ontstaan tussen de natuur en het moderne restaurant. U kunt van het terras spreken als de “missing link” die we hebben teruggevonden in het nieuw uitgevoerde ontwerp.

Een staaltje vakmanschap

De eerste fase van terras is afgerond in september. Dit werd symbolisch versterkt door middel van de overhandiging van de cortenstalen klok aan Carla Prins en Peter Reyneveld die een centrale plek krijgt in de toegangshal van de golfbaan. De vervaardiging van de klok uit cortenstaal is een knipoog naar het exterieur van het restaurant en de nieuw geplaatste cortenstalen elementen op het terras. Een en echt staaltje vakmanschap!

Fase 1 - Terras Restaurant Roest afgerond

Gebruikte elementen

Naast de plantenbakken zijn ook de contouren van het lounge terras uitgevoerd met cortenstalen ribben. De meubels zijn van het nieuwe Nederlandse Lounge merk Bolster, voorzien van een speciale comfy kussen in een frisse blauwe kleur, speciaal voor Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Natuurlijk mag een goede zonwering niet ontbreken, hiervoor is gekozen voor parasols en schaduwdoeken van het merk Umbrosa. Deze elementen vormen een zeer fraai geheel en kweken een ware eenheid waardoor het terras de uitstraling krijgt welke het verdient.

Delen:

Meer berichten