Toegang Ernst Baas Tuininrichting

Beste klant,

Van zaterdag 26 juni tot en met zondag 25 juli 2021 vindt het groot onderhoud ter hoogte van de Henegouwerweg (onze showroom) plaats. Door deze werkzaamheden zult u iets hinder ondervinden om bij onze showroom te komen. De verkeersregelaars bij de wegafsluiting zijn geïnformeerd over bezoekers van Ernst Baas Tuininrichting en Ernst Baas Hoveniers. Als u aangeeft dat u hier moet zijn zullen zij u doorlaten.

Hieronder vindt u een overzichtskaart met de omleidingsroute en meer informatie over de bereikbaarheid van onze showroom.

Vanaf A12/A20 (Gouda)

Komt u vanuit de richting Gouda/A12/A20 dan kunt u vanaf de rotonde ter hoogte van de N452 en N207 de Henegouwerg oprijden. Als u bij de verkeersregelaars aangeeft dat u bij Ernst Baas moet zijn.

Locatie begin afzetting

Vanaf Boskoop/Alphen aan den Rijn (Amsterdam)

Komt u vanuit de richting Boskoop/N11  dan kunt u vanaf de N207 blijven volgen tot de hefbrug van Waddinxveen. Bij dit kruispunt kunt u bij de verkeersregelaars aangeven dat u bij Ernst Baas moet zijn. Zij zullen u dan door laten.

Locatie begin afzetting

Heeft u vragen over de bereikbaarheid of komt u er niet uit. Bel ons wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 0182-634742

Delen:

Meer berichten