Umbrosa neemt Zuid-Holland over!

Umbrosa is met haar luxe parasols en schaduwdoeken hard op weg om Nederland schaduwrijker te maken, de afgelopen maanden hebben wij vele leveringen mogen doen in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen, Nesselande en Rotterdam. Naast het leveren, verzorgen wij ook de plaatsing en montage voor u!

Parasol voor op uw balkon

Een parasol staat vaak in de weg op een balkon… De oorzaak de parasolvoet die altijd in het midden moest staan. Dit is nu verledentijd met de nieuwe Paraflex-parasol armen die geplaatst kunnen worden aan bijvoorbeeld de multipaal. Deze voet zet u op een centrale plaats waaraan u de aluminium arm bevestigd. Deze armen kunnen vrij boven u hoofd kan worden gepositioneerd. Vanaf nu is overal schaduw op u balkon mogelijk.

Parasol voor aan de muur

De Wallflex uit de Paraflex collectie is de parasol voor aan de muur. Deze parasol hebben wij in Gouda gecombineerd met een extra Monoflex (paraflex op monopaal) op een mobiele base van beton. Hierdoor kan de flexibele parasol arm op verschillende plekken in de tuin worden geplaatst. De Paraflex-arm kan makkelijk verplaatst worden door het unieke schuifsysteem van Umbrosa.

Umbrosa Parasols bij u thuis of op het werk

Naast particulier gebruik zijn de schaduwdoeken en parasols ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Wij leveren Umbrosa al jaren aan bedrijven in uiteenlopende branches, denk aan bijvoorbeeld:

  • Horeca
  • Musea
  • Zorginstellingen
  • Onderwijsinstellingen

Maak uw Tuininrichting compleet

Maak uw Tuininrichting helemaal af met een fraaie schaduwoplossing van Umbrosa of één van onze andere merken zoals TUUCI of Royal Botania. Kom langs en ervaar het zelf! Wij, onze inspiratieruimtes en voorbeeld lounges staan voor u klaar!

 

Delen:

Meer berichten