Tuinaccessoires en meer Royal Botania

De buitenruimtes wordt anno 2020 steeds meer bij de woning of het appartement betrokken. Vandaar dat het verschil tussen de binnen en buitenruimte steeds kleiner wordt. Echter betekend het dat de buitenmeubelen aan veel zwaardere omstandigheden worden blootgesteld dan de binnen meubels. Vandaar dat het Belgische merk Royal Botania altijd opzoek is naar de beste materialen. U wilt tenslotte net als ons ook extra lang genieten van uw tuinmeubelen.

Elk jaar zijn vernieuwingen en toevoegingen op tuinmeubel gebied. In onderstaand bericht nemen we u graag mee met de nieuwe mogelijkheden van Royal Botania.

In de blog van enkele weken geleden vertelde wij over de nieuwigheden qua lounge en dining  gebied. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Organix lounge met eigentijdse organische vormen! Meer info over deze lounge en andere nieuwigheden vindt u in dit artikel: ‘Royal Botania 2020’.

Unieke bijzettafels

Bijzettafels zijn ideaal voor bij uw buitenruimte, doordat ze vaak gemakkelijk mee te nemen zijn door de tuin of te verplaatsen zijn. Hier kunt u gemakkelijk uw drankje en magazine wegleggen als u deze plaatst bij uw relax chair.

Naast de huidige royale collectie komt er in 2020 een volledig nieuwe collectie bij. De nieuwe ‘Butler’ serie kenmerkt zich aan de ronde lijnen van de voet en de top, dat uiteraard verbonden wordt met een ranke poot. De tops zijn leverbaar in een 40 cm en 60 cm variant, waarbij het frame in 4 verschillende afwerkingen kan worden uitgevoerd. Als top kunt u kiezen uit een keramische, lava of teakhouten variant. Door te kiezen uit 1 van de 64 mogelijkheden is er altijd wel een naar uw smaak te vinden.

Daarnaast zullen de huidige 40 cm en 60 cm ronde Tea Time bijzettafels uitgevoerd kunnen worden met een prachtige Lava top. Dat ideaal te combineren is met uw lava elementen in uw lounge set.

Comfortabele Relax chair

In de huidige collectie hebben we diverse comfortabele Relax chairs. Zo zijn de relax chairs van de Alura, Ninix en XQI voorzien van een heerlijke batyline zitting. Met de daarnaast in 2019 geïntroduceerde Samba en Vita relax chair. Waarbij het zitcomfort is verhoogt met het weerbestendige Olefin fiber.

Vanaf 2020 zullen er twee nieuwkomers worden toegevoegd met beide een eigentijds design. De Folia en Jive relax chair zullen in vele tuinen en balkons kunnen worden toegepast. Naast het comfortabele zitcomfort hebben deze stoelen een uiterst uniek design.

Tuinaccessoires

In de avond uren creëert u met de prachtige verlichtingsarmaturen uit lighting collectie sfeer op uw terras of balkon. Vanaf 2020 zullen er diverse weerbestendige tuinaccessoires worden toegevoegd aan de (bestaande) collectie. Zo zullen er diverse outdoor karpetten van hoogwaardig geweven outdoorstoffen worden toegevoegd. Deze prachtige handgemaakte kleden zijn leverbaar in 4 verschillende kleur schakeringen in rechthoekige en ronde vormen.

De nieuwe outdoor pouf Tono is een leuke accessoires voor bij uw lounge set. Deze gestoffeerde pouf is een heerlijk zitelement en (kleine) opslag die in verschillende afmetingen leverbaar is. Door de Tono in de zelfde stofkleur uit te laten voeren van de tuinmeubelen of deco kussens wordt dit een geheel. Daarnaast kunt u de pouf en het zitkussen (van de pouf) afzonderlijk van elkaar laten stofferen.

Woonbeleving naar buiten

Royal Botania vindt het belangrijk dat de woonbeleving buitenshuis naar een hoger niveau wordt gebracht. Mede dankzij dit streven zullen er aankomend jaar vele nieuwe stoffen komen. Naast de bekende standaard stoffen (Cat. A/B) zullen er heerlijke zachte velvet stoffen worden toegevoegd. Deze zachte velvet stoffen kunt u toepassen op bijvoorbeeld uw lounge bank of als heerlijk decoratie kussen.

Delen:

Meer berichten