Tuuci MEGA MAX nu in Waddinxveen

Maak kennis met de Tuuci Ocean Master MEGA MAX parasol in onze showroom. De ongelooflijke afmetingen van de parasol is een ware eyecatcher en een must-have voor wie op zoek is naar een maximale schaduwoplossing. Voor zowel particulieren, hotels, resorts of horecaterrassen.

De parasol is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen die uit de maritieme sector vandaan komen. Zoals, o.a.; Roestvrijstalen hub, Marine waardige aluminium onderdelen en verstrekte baleinen. De stevige constructie garandeert dat de parasol bestand is tegen vele weersomstandigheden. Hierdoor ervaart u het hele jaar door betrouwbare schaduw. Deze parasol biedt niet alleen een uitzonderlijke bescherming tegen de schadelijke zonnestralen, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte. Het moderne en verfijnde ontwerp past moeiteloos bij elke stijl, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke omgeving.

Tuuci Ocean Master MEGA MAX: Opendraaien met een slinger

Met het gebruiksvriendelijk mechanisme is de Tuuci Ocean Master MEGA MAX parasol ongelooflijk makkelijk open te draaien. Met slechts een paar draaien aan het handvat opent u gemakkelijk de parasol en creëert u binnen no time een schaduw oase.

Maximale maten

De MEGA MAX parasol is leverbaar in 9 verschillende afmetingen, van vierkant, rond of rechthoekig. Van 425×600 cm tot 740×740 cm. In onze inspiratieruimte te Waddinxveen hebben wij de aller grootste Tuuci parasol en de eerste MEGA MAX van 7,4×7,4m die in Nederland staat.

Comfort op maat

Naast alleen schaduw van de parasol kunt u ook extra comfort toevoegen in de Tuuci Ocean Master MEGA MAX. Denk aan dimbare LED verlichting aan de mast die naar twee zijdes licht kunnen stralen om zo in de avond uren toch nog een boek te kunnen lezen onder de parasol. Door het toevoegen van enkele heaters kunt u het seizoen verlengen, koelt het in de avond al wat eerder af? Dan zet u de heaters aan onder uw parasol en kunt u heerlijk blijven zitten.

Upgrade uw buitenruimte met deze MEGA MAX parasol. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin of terras? En wilt u de Tuuci Ocean Master MEGA MAX  in het echt zien? Wij helpen u graag naar de beste parasol voor uw buitenruimte.

Tuuci MEGA MAX Waddinxveen

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Tags:

Delen:

Meer berichten