TUUCI Plantation Max Cantilever – de Baas Editie

Met trots mogen wij melden dat wij binnenkort de speciaal voor ons op maat geproduceerde: TUUCI Plantation Max Single Cantilever (300cm x 425cm) mogen ontvangen. We noemen hem dan liefkozend “De Baas Editie”.

Een TUUCI parasol is niet zomaar een parasol. Deze duurzame en luxe uitgevoerde ontwerpen zijn een streling voor het oog en zitten boordevol techniek. Denk hierbij aan: Een telescopische mast zodat deze niet verdraait hoeft te worden en opent en sluit boven bijvoorbeeld de eettafel of loungeset, makkelijke bediening via de Crank (openen en sluiten via de hendel) en windstabilisatie. Zo is de parasol wind-bestendig tot en met windkracht 7!

De fraaie mast, baleinen en voet zijn uitgevoerd in Weathered Aluma Teak (hout look) en het doek van de parasol is uitgevoerd in de stof: Marine Sunbrella met de kleur Taupe. Kortom een echte winnaar in zonwering welke een leven lang meegaat.

Kom langs om deze fraaie parasol zelf te bekijken, natuurlijk is deze geheel naar uw wensen te leveren! Onze medewerkers bespreken graag vrijblijvend alle mogelijkheden met u.

Delen:

Meer berichten