Umbrosa 2020

De parasols van het Belgische merk Umbrosa staat al jaren bekend om hun eigentijds- en uniek design. Tijdens de beurs in Milaan (voorjaar) 2019 kregen wij al enkele nieuwigheden te zien.

In dit bericht vindt u een overzicht van alle nieuwigheden die vanaf 2020 leverbaar zullen worden.

Praflex arm

Vanaf voorjaar 2020 zal het (nieuwe) ingenieuze systeem van de Paraflex arm worden gepresenteerd, waarbij de arm volledig is gerestyled. Zowel op het technische als op het estetiche vlak. De Arm van de Paraflex zal de naam ‘Neo’ krijgen.

Nieuwe Infina

De Infina prasols die herkennend zijn aan de vlakke lijn zal vanaf 2020 leverbaar worden naast de standaard aluminium kleurige mast in een ‘Dusk’ kleurige mast. Deze donkere kleur sluit ideaal aan op de hedendaagse buitenruimte. Tevens wordt het vierkant model leverbaar in de afmeting 250 bij 250 cm. Hierdoor zijn er een 3-tal mogelijkheden.

De nieuwe lijn parasol voeten van de Infina zal worden uitgevoerd in de bestaande naturel kleur als de nieuwe gelakte Dusk kleur. Tevens kan deze voet worden uitgevoerd met wielen waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is op uw terras.

Spectra UX

De huidige overhangende Spectra parasols zal vanaf voorjaar 2020 een grote broer er bij krijgen. De Spectra UX serie is revolutionair en zal in 4 verschillende modellen worden uitgevoerd. Tijdens ons bezoek afgelopen oktober bij Umbrosa (in België) hebben wij deze parasols al mogen bewonderen en testen. En ja, revolutionair is deze parasol zeker.

Veel mogen wij er nog niet over zeggen, maar de parasols zijn geïnspireerd door architectuur, natuur, cultuur en water…. Onderstaand de eerste impressies van de nieuwe serie. Tijdens de IMM in Keulen (voorjaar 2020) zal de UX-serie gepresenteerd worden aan het grote publiek.

Delen:

Meer berichten