Umbrosa 2018

Tijdens Maison & Objet zijn wij in “Hotel Bel’chique” geweest. In deze stand worden nieuwe kwaliteitsproducten gepresenteerd die gemaakt zijn in België, denk bijvoorbeeld aan de producten van Umbrosa. Zo zijn er 10 verschillende Belgische designmerken die samen een een hotel achtige sfeer creëren op de M&O. Allemaal staan zij met hun eigen specialiteit in deze stand, zoals o.a.; tuindecoratie, designmeubelen voor in huis en vele andere accessoires.

Hotel Bel'Chique - Maison en Objet 2017 Umbrosa

Belgische tuinmeubelmerken

Met deze stand werden alle laatste onwikkelingen op tuinmeubelgebied gepresenteerd van het merk Manutti met de nieuwe ‘San’ loungemeubel. Dit meubel heeft een elegant en minimalistisch design met oog voor detail. Daarnaast stond er een ruime loungehoek van de nieuwe ‘River’ collectie.

Het meubel is een mix van dik geweven touw gecombineerd met aluminium voorzien van een fraaie poedercoating.

Umbrosa 2018 stoffen

Op de “Hotel Bel’chique” stand stond de bekende Spectra parasol van Umbrosa. Deze parasol is anders dan anders. De Spectra parasol is namelijk uitgevoerd met een afwijkende stof in tegenstelling tot de normale Premium of de Limited Edition uitvoering. Dit betekend dat er diverse nieuwe stoffen worden toegevoegd aan de collectie van Umbrosa, of hier nog extra varianten bijkomen blijft nog even een mysterie.

Delen:

Meer berichten