Umbrosa nieuws uit Milaan

Deze week is de 60ste editie van Salone del Mobile in Milaan. Op de stand van Belgische firma Umbrosa werden een tweetal geüpdatet parasols gepresenteerd. De nieuwe Eclipsum en de Icarus parasol.

Eclipsum 2022

De Eclipsum is een echte eyecatcher voor de buitenruimte. Deze schaduwmaker is een designobject op zich. Deze parasol kenmerkt zich door de grote ring waartussen het schaduwdoek gemonteerd is. Nieuw aan de 2022 versie is het ingenieuze schuifsysteem waarop de parasol versteld kan worden. Daarnaast is de montage van het doek vernieuwd, waardoor u het doek nog makkelijker kunt demonteren.

Icarus 2022

De Icarus parasol van Umbrosa is een cocon dat voor een fijne geborgenheid zorgt. Naast een schaduwmaker kan deze parasol ook als windscherm worden gebruikt. Het parasoldoek is geïnspireerd op de natuur, dat ziet u terug in het bladvorm van de Umbrosa parasol. Nieuw bij de 2022 versie is de gebogen mast die uit één gedeelte bestaat. Over deze mast verplaatst u gemakkelijk de positie van het doek door middel van het nieuwe ingenieuze schuifsysteem.

Kleur mogelijkheden

De nieuwe Umbrosa Eclipsum en de Icarus parasols worden standaard leverbaar met een aluminium kleurige mast. De parasols van Umbrosa kunnen uitgevoerd worden in 14 verschillende stofkleuren. Van wit tot groen of van rood tot blauw, veelal is er een passende stofkleur voor uw buitenruimte dat bij uw loungehoek past.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten