Umbrosa parasols 2019

Het Belgische parasol merk Umbrosa is afgelopen najaar druk bezig geweest met het vernieuwen en het aanvullen van het bestaande assortiment. In deze blog vindt u een overzicht van de nieuwigheden voor zomer 2019.

Vernieuwde warmere kleur

De huidige antraciete / zwarte kleur van o.a. de masten van de Spectra en Ingenua zullen vanaf voorjaar 2019 leverbaar worden in de nieuwe Dusk kleur (RAL 8002). De Dusk kleur heeft een warmere uitstraling en zal daardoor uw tuin of dakterras een chiquere en tijdloze uitstraling gaan geven.
Tevens zullen de Spectra, Ingenua en de Infina series uitgevoerd kunnen in 9 verschillende andere kleuren. Naast de 3 standaard kleuren Dusk, White en Aluminium.
Meer info vindt u in de volgende blog. 

12 nieuwe kleuren Umbrosa

Infina vernieuwd

De strakke en tijdloze Infina parasol van Umbrosa zal vanaf voorjaar 2019 leverbaar worden in 2 verschillende modellen. Een rond model met een diameter van 300 cm en een vierkant model van 300 x 300 cm. De mast van de Infina zal naast de standaard aluminium kleur, leverbaar worden in de Dusk kleur.

De bijbehorende verrijdbare parasolvoet zal tevens leverbaar worden in een grijze (Grey) en bruine (Dusk) kleur.

Parasolvoeten op kleur

De covers voor de mobiele tegelvoet wordt leverbaar in een aluminium, wit en dusk kleur. Deze mobile tegelvoet is de basis voor o.a. Paraflex, Spectra, Eclipsum en Icarus. De mobiele Infina voet zal leverbaar worden in mogelijke parasol (frame) kleuren, aluminium en dusk.

Outdoor kamer Nauta

Gezelligheid, comfort en schaduw als eyecatcher in de tuin of op het terras? De Nauta Cabana geheel in nieuwe stijl. De outdoor kamer van Umbrosa is voor de veel eisende schaduwzoekers. De Nauta is vanaf 2019 geheel zelf door u samen te stellen, met of zonder meubels en of accessoires.
In de Nauta kunt u een bar, een loungehoek en een picknick ruimte creëren. Tevens kunt u er voor kiezen om uw eigen loungemeubel eronder te plaatsen. Bovenop de Nauta is er plaats voor 4 volwassenen om te relaxen en te genieten van het panoramisch uitzicht.

Cabana - Nauta Umbrosa

Delen:

Meer berichten