Vincent Sheppard 2023

De herfst is in volle gang en dat betekend dat wij weer bezig zijn met het komende jaar. Bij Vincent Sheppard komen er voor 2023 vele nieuwe modellen en aanvullingen op de bestaande collectie. Zo wordt de Kodo serie uitgebreid en komen er diverse dining chairs bij.

Kodo modular sofa

Vincent Sheppard Kodo modular

Nieuw voor komend jaar is een prachtige Kodo modular serie. Deze serie heeft de looks van de bestaande serie en wordt aangevuld met een 8-tal modules die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Door het samenstellen van deze modules kunt u de Kodo modular zo royaal maken als u zelf wenst. Tevens zijn er een 3-tal ronde bijzettafels verkrijgbaar die perfect bij de nieuwe en bestaande collectie past. De nieuwe serie is uitsluitend in de frisse Dune White kleur leverbaar.

Teakhouten stapelstoel Freya

Vincent Sheppard Freya Armchair

Volledig nieuw in de collectie van Vincent Sheppard zal de teakhouten Freya armstoel zijn. De stoel heeft een ‘elegante en klassieke’ uitstraling en is volledig vervaardigd van onbehandeld teakhout. De gebogen rugleuning en afgeronde hoeken geeft de stoel een uitnodigde look. De zitting van de Freya bestaat uit een 3-tal latten waarop een zitkussen kan worden neergelegd.

Duurzame designlamp Maya

Solar Led lamp Vincent Sheppard

Een opvallend teakhouten frame met verticale latten wat in de avond veranderd in een licht en schaduwspel als de Solar LED aangaat. Het Solar-paneel boven in de lamp zorgt er voor dat de lamp in de avonduren warme LED licht (2700K) geeft. De lamp wordt gecreëerd om zwarte basis waarop de het herbruikbare teakhouten (wat overblijft van de meubels) worden gemonteerd.

Stapelbare Cleo dining

Vincent Sheppard Cleo Diningchair

Nieuw in de collectie van Vincent Sheppard de Cleo diningchair. Deze lichte stapelstoel is voorzien van een aluminium buizen frame. De rug is voorzien van een geweven touw wat zorgt voor een karakteristieke uitstraling en extra comfort. Op de aluminium zitting kan een comfortabel kussen worden geplaatst. De Cleo dining is leverbaar in 3 verschillende kleuren; Fosill grey, Sage green en Dune white.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten