Vincent Sheppard Loop 2022 color

Een uniek design en een verbazende zitcomfort! De Vincent Sheppard Loop collectie combineert het. Deze collectie is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Een plek in de zon is hierdoor gemakkelijk te vinden. Zo geniet u van de heerlijke ochtend zon of het late avondzonnetje.

De Loop collectie bestaat uit dining tafels, eetstoelen, lounge stoelen, voetsteunen, koffietafels en ligbedden.

Loop in kleuren

De Loop serie van Vincent Sheppard was afgelopen jaren al in een 6-tal kleuren verkrijgbaar; Black, Beige/Stone White, Taupe, Moss, Indigo en Terracotta. Eén voor één prachtige kleuren waarvan er altijd wel één is die in uw tuin of balkon toepasbaar is. Gaat u voor Urban Forest? Dan kiest u de Loop Moss. Wilt u meer de mediterrane sfeer? Dan kunt u gaan voor de warme Terracotta kleur.

Vincent Sheppard Loop collectie stoelen

Kleur Anno 2022

Anno 2022 is de Loop collectie leverbaar in 7-tal kleuren. De nieuwe kleur ‘Fossil Grey’ is vanaf nu leverbaar in de Loop collectie. Het donkere frame met een bruin accent wordt gecombineerd met een grijs kleurige acryl touw. Deze combinatie heeft warm en eigentijdse uitstraling, dat zorgt voor een prachtige aanvulling voor deze collectie. De ‘Fossil Grey’ kleuren combinatie is al enkele jaren leverbaar in de Kodo serie.

Mixen en combineren

Door de nieuwe kleur in de Loop serie van Vincent Sheppard kunnen deze meubelen goed gecombineerd worden met de bestaande Kodo serie in ‘Fossil Grey’. Zo kunt u de Loop stoel combineren met de Kodo dining table die een Keramische top met een warme bruine tint heeft.

Op uw lounge terras kunt u kiezen voor bijpassende Solar-verlichting uit de Mora collectie. Deze Solar-lampen zijn uitgevoerd met een donker (antraciet) frame en rope in de ‘Fossil Grey’ kleur. De Mora collectie is verkrijgbaar in een 3-tal afmetingen.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten