Zachte pasteltinten Umbrosa – Tijdens Salone del Mobile 2018

Salone del Mobile heeft zijn deuren gesloten. Tijdens ons bezoek aan de Umbrosa stand werden diverse nieuwigheden getoond. Onderstaand een kort overzicht van deze nieuwigheden.

Umbrosa stand - Salone del Mobile 2018

Alleen maar de voordelen van hout!

Umbrosa speelt niet alleen met de kleuren van de doeken, ook de palen stemmen we af op de hedendaagse, high-end tuinmeubelen. Umbrosa heeft voor de Spectra en Infina collectie twee kleuren ontwikkeld: een donker wengé hout en een lichtere houtkleur. Deze palen bieden alleen maar voordelen: ze behouden jaar na jaar hun natuurlijke kleur en perfecte vorm! (Let op; dit is een limited edition).

 

Zachte pasteltinten Umbrosa

Outdoor wordt het nieuwe indoor. De buitenkamer wordt steeds belangrijker. Daarom hebben ze bij Umbrosa een nieuwe kleurcollectie ontwikkeld zodat de parasols perfect kunnen worden afstemt op tuinmeubelen en/of accessoires. Er is een selectie van vier pasteltinten die perfect passen bij de luxe outdoor meubelen. De collectie is aangevuld met een warm groen tint, een diep rode en twee soorten blauw. Daarnaast zijn er twee trendy design kleuren; donker grijs en zwart. Natuurlijk blijven de neutrale kleuren zoals; Natural, Canvas, Taupe en Grijs behouden.

Delen:

Meer berichten