Zo is uw Tuuci parasol weer als nieuw

U zult het wel herkennen: wanneer de eerste zonnestralen de tuin bereiken en uw Tuuci paracol weer gebruikt moet worden, is die erg vies geworden door het weer. Alle glans en uitstraling van uw Tuuci parasol is volledig verdwenen. Maar wat doe je hiermee? Wij hebben de tips waardoor uw Tuuci parasol weer als nieuw wordt!

  1. Plaats de parasol op de daarvoor bestemde voet en zet hem vast.
  2. Open voorzichtig de Tuuci parasol en zorg ervoor dat elke rib geopend is.
  3. Inspecteer het frame en de kap op eventuele schade tijdens de opslag. Draai ook eventuele losse schroeven vast.
  4. Veeg het frame af met een zachte handdoek en een oplossing van vier liter water en drie eetlepels afwasmiddel (milde zeep). Dit verwijderd alle stof en herstelt de glans van het frame.
  5. Om het doek schoon te maken, begin met droge en zachte borstel om het zichtbare vuil te verwijderen. TIP: de bovenkant van de parasol is gemakkelijker schoon te maken wanneer deze ingeklapt is. Trek de stof sectie voor sectie uit om elk onderdeel te bereiken.
  6. Om hardnekkige vlekken te verwijderen, gebruikt u dezelfde oplossing van warm water en afwasmiddel (milde zeep). Gebruik daarbij de zachte borstel om vuil los te maken.
  7. Spoel de parasol en het frame af met schoon water, om al het sop te verwijderen.

Bekijk de video voor meer informatie

Nog geen Tuuci parasol maar wel interesse hierin? Bekijk onze Tuuci pagina voor de mogelijkheden, of kom langs in onze showroom!

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.

Ernst Baas Tuininrichting BV
 Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen
 tuininrichting@ernstbaas.nl
  0182 – 634742

Het team van Ernst Baas Tuininrichting

Delen:

Meer berichten