Piet Boon Outdoor - Hidde

De nieuwe Hidde lounge serie van Piet Boon Outdoor heeft een verfijnde uitstraling dan zijn broertjes. Met deze nieuwe serie stappen we af van de welbekende robuuste tuinmeubels. De Hidde serie kenmerkt zich door de elegante eenvoud. Dit vindt u terug in verfijnde afwerking van de verbindingen. Dat uiteraard allemaal in Teak hout is uitgevoerd.

Subliem zitcomfort

Om het zitcomfort van dit buitenmeubel te versterken hebben de designers van Piet Boon gekozen voor een geweven zitting en rugleuning. Op deze wevingen kunt u tijdens het gebruik de comfortabele outdoor kussen met Sunbrella neer leggen. Tevens geven de wevingen een prachtige uitstraling aan het meubel als de kussen niet in het meubel zijn neergelegd.

Piet Boon Outdoor Hidde lounge

Hidde lounge

Het frame van Piet Boon Outdoor Hidde lounge is geheel vervaardigd van onbehandeld teakhout. Het hout zal in de loop der tijd vergrijzen naar een zilvergrijze platina kleur, wat de Hidde een extra mooi karakter geven. De nieuwe serie is leverbaar in een royale fauteuil (armchair) en een tweezits bank (bench). Maak de set compleet met de bijpassende Coffee Table die tevens geheel vervaardigd is van Teakhout.

Leverbaar

Het is nog even wachten op de Hidde serie, deze zal leverbaar worden vanaf medio april 2019.