Genieten op hoogte in Reeuwijk

De bewoners van een prachtig penthouse met uitzicht over de Reeuwijkse plassen en het Groene Hart misten een heerlijk lounge plek op hun balkon. Hun woning was volledig ingericht met een subliem uitzicht, echter miste zij dit nog op het balkon.

Binnen naar buiten

Op het dakterras ligt een basis van keramische tegels GeoCeramica van MBI in een grijzige kleur. Dit is een prachtige basis om loungemeubels toe te passen. Samen met de opdrachtgever hebben wij de stijl vanuit de woning door getrokken naar buiten. De strakke lijnen hebben wij meegenomen naar de keuze van de loungebank, zodat binnen buiten wordt.

Genieten aan de plassen

Met de strakke vormen vanuit binnen kwamen wij uit op de Ninix serie van Royal Botania. De hoek opstelling is uitgevoerd met een antraciet frame en comfortabele zit en rug kussens in een neutrale kleur die goed combineert met binnen.  Op de loungebank hebben de bewoners kleurige kussens toegepast om zoals zei zelf zeggen  ‘de Ibiza Style en sfeer naar hun eigen thuis te halen’. De kussens hebben zij mee genomen tijdens hun vakantie op Ibiza.

Palmen in Reeuwijk

De bewoners kunnen heerlijk genieten van het uitzicht over de Reeuwijkse plassen en van de ondergaande zon. Tijdens warme zomerdagen kunnen zij heerlijk relaxen in stijl onder een prachtig design parasol, lijkend op een palm. De Palma parasol van Royal Botania is in de zelfde frame kleur uitgevoerd als de lounge en afgewerkt met een lichtere kleur top.

Panoramavieuw Reeuwijk met uitzicht over de plassen - Tuinmeubelen

Share Project :