Gouda geniet op tuinmeubelen van MOOD

De binnenstad van Gouda is een nieuw loungehoek rijker. Afgelopen week hebben wij in een prachtige stadstuin een tijdloze loungeset afgeleverd. Met tuinmeubelen zoals de loungebank en hocker van MOOD welke zijn geplaatst onder een afdak, waarbij de opdrachtgever met deze tuinmeubelen in de avonduren heerlijk van de Goudse avondzon kan genieten.

De opmaat gemaakte loungebank Dune van MOOD heeft een schuine rugleuning, waardoor relaxen en liggen op deze bank extra comfortabel is. Door de multifunctionele hocker te gebruiken wordt het zit en lounge comfort extra vergroot. De hocker Stone van MOOD kan als salontafel of als verlengstuk van de loungebank worden gebruikt.

Loungebank met beschermhoes

De Dune en de Stone zijn gestoffeerd met de MOOD Black Velvet, die een suede achtige uitstraling heeft. Door het gebruik van beschermhoezen na het relaxen om de meubels heen te doen hebben weersinvloeden weinig kans om deze buitenmeubelen te bevuilen.

Share Project :

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close