Lounge tuinmeubelen in hartje Haarlem

In hartje (centrum) Haarlem hebben wij een grote loungebank die na ruim 15 jaar in weer en wind te hebben gestaan laten herstofferen. Het was nodig. De stof was na al het intensieve gebruik aan vervanging toe. Het roestvaste RVS frame was (uiteraard) nog in perfecte staat.

Lounge in hartje Haarlem

Heerlijk lounge in het centrum van Haarlem, wie wil dat nou niet. Het is goed vertoeven op de nieuw gestoffeerde lounge meubels van Mood met de diep zwarte Mood Black Velvet stof. U kunt snel en zorgeloos lounge doordat de kussens stevig vast aan het frame zitten en snel drogend zijn.

Tip: Deze maatwerk loungebank is goed te combineren met tuinmeubels uit de Ninix serie van Royal Botania.

Unieke locatie

Op één van de ruimste dakterrassen in het centrum van Haarlem hebben wij deze loungebank mogen plaatsen. Een gemakkelijk klus is dit zeker niet. Er spelen vele factoren een rol waarmee in de tekening rekening gehouden dient te worden, zoals:

  • Kleinere ruimtes en doorgangen bij historische monumentale panden.
  • Alle elementen diende demontabel zijn zodat er makkelijk gemanoeuvreerd kon worden tussen de posities.
  • Geen plek voor een grote hijskraan om de delen mee te verplaatsen.
  • Winkelende (en onvoorspelbare) passanten

Uiteraard was dit geen enkel probleem voor ons ervaren team, zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De grote beurt, weer helemaal nieuw door herstofferen

Deze Mood lounge bank is volledig opgeknapt. Naast dat de stof is vervangen voor de nieuwe MOOD Black Velvet, zijn de gehele kussens vernieuwd met vers hout en schuim. Ook is het gehele RVS frame gereinigd waardoor de loungebank er weer als nieuw er uitziet.

Tuinmeubelen opknappen? Verleng uw lounge plezier!

Zijn uw lounge kussens ook aan vervanging toe en wilt u deze herstofferen? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Zo hebben wij afgelopen jaren diverse outdoor meubels van Royal Botania, Gloster en Mood opnieuw gestoffeerd, opgepoetst of laten voorzien van nieuwe batyline. U zal versteld staan van het resultaat!

Kom langs of bel (0182 – 634742) voor een afspraak, wij helpen u graag!

Share Project :

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close