Minimalistische patio in Reeuwijk

Bij een geschakelde villa in Reeuwijk hebben wij een invulling gegeven aan een patio. De patio is aan drie zijdes verbonden met een andere functie, zoals; het woongedeelte, het slaapgedeelte en het kantoor aan huis.

Meerdere functies komen centraal

De patio bij deze woning zal vanuit drie zijdes worden aangelicht. Vanuit elke hoek zal een andere dementie gecreëerd moeten worden. Die rust en eenheid zal moeten gaan creëren met deze woning.
Tijdens onze schetsfase hebben wij diverse varianten naast elkaar gelegd. Daarbij kwamen we tot de conclusie dat de patio ook als rustgevende lounge ruimte gebruikt kan worden.

Van schets tot uitvoering

Na de schetsfase zijn we op het uiteindelijke ontwerp gekomen. Het vloervlak is gevuld met basalt split, dit verbind de grijze vloer van binnen met buiten. Centraal in deze patio is een maatwerk waterelement gecreëerd, wat zorgt voor het geluid van kabbelend water. De groenblijvende beplanting zullen zowel in de zomer als de winter zorgen voor de groene accenten.

Dromen over u eigen patio?

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van uw patio? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het creëren van een passende patio.

Share Project :

  • Categorie:
  • Vaardigheden:
    • Maatwerk
    • Styling
  • Share Project :
Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close