Multifunctioneel dakterras in Gouda

Met een balkon kunt u net zo creatief zijn als met een tuin of groter terras. Een balkon is de ideale buitenruimte doordat u kunt genieten van het zonnetje, terwijl het terras weinig onderhoud nodig heeft. Onlangs heeft Ernst Baas Tuininrichting de inrichting verzorgd van een klein balkon in de binnenstad van Gouda. De opdrachtgever zocht een multifunctionele inrichting om heerlijk te kunnen dineren en loungen op het balkon van 9 m².

Multifunctioneel dakterras

De uitdaging voor ons was om een balkon te creëren waar zowel ruimte is om te genieten van een wijntje in de avondzon op een loungebank en om ’s ochtends te ontbijten aan een mooie tafel. Om voor de juiste sfeer te zorgen, kozen we ook voor passende verlichting en een prachtige pot van Atelier Vierkant met beplanting. In de avonduren wordt de plant in deze pot verlicht door de QBIC spot van Royal Botania. Het groen in combinatie met de weersbestendige tuinmeubelen zorgt ervoor dat het balkon verandert in een heerlijk en multifunctioneel dakterras waar men vele uren kan doorbrengen.

Luxe Ninix lounge

De mogelijkheid om te loungen hebben we gecreëerd met diverse witte Ninix lounge modules van het bekende merk Royal Botania. Door te kiezen voor een hoeklounge die bestaat uit losse modules, zijn verschillende opstellingen mogelijk en kan men daar eindeloos mee variëren. Dankzij de robuuste kussens op de loungebank krijgt de loungehoek een stoere uitstraling. Deze kussens heeft het Ernst Baas designteam speciaal laten maken van het luxe Sunbrella. Ook zijn de kussens gevuld met outdoor vlokken en is de rand op een bijzondere manier gestikt. Hierdoor zijn de kussens net even anders en zorgen ze voor het juiste zitcomfort.

Stijlvolle Traverse klaptafel

Om ervoor te zorgen dat het balkon zich ook leent voor een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon, hebben we een prachtige Traverse klaptafel geplaatst met bijbehorende Alura stoel met teak armleggers. Deze luxe klaptafel kan verschillende groottes aannemen en is daardoor uitermate geschikt voor een balkon of dakterras. Om voor voldoende schaduw te zorgen op zonnige dagen, kozen we voor een prachtige parasol Spectra van het merk Umbrosa.

Met deze combinatie van tuinmeubelen, materialen, accessoires en verlichting transformeert ieder balkon in een prachtig dakterras waar het heerlijk vertoeven is tijdens de warmere dagen van het jaar.

Share Project :