Naaldwijk creëert schaduw op hoog niveau

Op een groot dakterras in Naaldwijk hebben wij een prachtige parasol van Umbrosa geadviseerd en geleverd. De bewoners van dit appartement hebben een geweldig uitzicht over o.a. Poeldijk, ’s-Gravenzande en Hoek van Holland.

Schaduw op hoog niveau

Schaduw creëren op hoger niveau is in de meeste gevallen lastig. Er spelen vele verschillende factoren mee. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met wind en het draaien van de zon. Een windbestendig parasol die verstelbaar is van horizontale naar verticale stand zeer noodzakelijk, vandaar dat wij de Spectra van Umbrosa hebben geadviseerd.

Unieke parasol van 2016

Op dit dakterras hebben wij een unieke Spectra parasol van Umbrosa geplaatst. Wat deze parasol uniek maakt is de kleuren combinatie. Deze is namelijk helemaal uitgevoerd in het zwart. Het doek van de parasol is de Nero (black) kleur, de mast is tevens zwart wat sinds voorjaar 2016 nieuw is bij vele nieuwe modellen van Umbrosa. De mobiele voet heeft een cover met een zwarte aluminium kap.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze Spectra? Kom langs in onze inspiratieruimte en laat u adviseren over de mogelijkheden…

Share Project :