Tuuci Plantation Weathered Teak

Wij hebben in Moordrecht deze fraaie TUUCI Plantation Classic in Weathered Teak uitvoering geplaatst. Deze parasol is voorzien van een zwart gekleurde Sunbrella stof. Deze Marine grade stof is zeer duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Waarom de Plantation Classic Weathered Teak

De wens van de klant was een parasol met hout-look van zeer hoge kwaliteit welke een onderhoudsvrije levensduur heeft en wind-bestendig is tot hoge windsnelheden. Met deze Plantation (Weathered Teak) kan er weer jaren genoten worden van een comfortabele schaduw.

Heeft u ook interesse in een nieuwe parasol van hoogwaardige kwaliteit? Kom dan langs in onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door, natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie.

Share Project :

  • Categorie:
  • Vaardigheden:
    • Styling
  • Share Project :
Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close