Realisatie

De afgelopen jaren hebben wij diverse mooie projecten gerealiseerd. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Daarbij werkten we vaak samen met Ernst Baas Hoveniers. Door deze combinatie voegen we de vakkennis van het Hoveniers team en het Tuininrichting team samen, zodat we voor u een passende buitenruimte met prachtige inrichting kunnen realiseren.

Hierdoor ontzorgen wij u volledig als het om uw buitenruimte gaat. U hoeft niet meer zelf de tuin in om de inrichting te plaatsen of planten in de grond te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw tuin en terras volledig naar uw wens zijn en u niets anders hoeft te doen dan ervan te genieten. Als u bijvoorbeeld een schaduwdoek van Umbrosa koopt, zorgen wij ervoor dat een ervaren team de staanders en het schaduwdoek bij u in de tuin plaatst. Van het ontwerp tot het onderhoud en de inrichting; wij verzorgen alles zodat u de buitenruimte krijgt waar u altijd van droomde.

 

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close