Royal Botania - Abondo

De Abondo serie van Royal Botania kenmerkt zich aan de gevlochten buitenmeubels. De vezels van Nenuphar zijn van kunststof en voelen aan als een natuurproduct. Deze serie is af te stijlen met een ruim aanbod van verschillende kleurstoffen voor de kussens.

Helaas is de Abondo serie niet langer leverbaar, vraag onze medewerkers naar een passend alternatief of bekijk de andere series van Royal Botania.

Comfortabel zitten en loungen

De buitenmeubelen uit de Abondo serie zijn gevormd van een aluminium frame, wat bekleed is met de vezels. Het zitcomfort, esthtiek en ergonomie is hierdoor optimaal.

Abondo als lounge en dining

Deze serie is verkrijgbaar in diverse loungemodules, maar ook als dining stoel die goed te combineren is met andere tafels van Royal Botania.

Bent u benieuwd naar de Nepuhar vezel waar de Abondo van gemaakt is? Kom langs in onze inspiratieruimte.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close