Royal Botania - Abondo

De Abondo serie van Royal Botania kenmerkt zich aan de gevlochten buitenmeubels. De vezels van Nenuphar zijn van kunststof en voelen aan als een natuurproduct. Deze serie is af te stijlen met een ruim aanbod van verschillende kleurstoffen voor de kussens.

Helaas is de Abondo serie niet langer leverbaar, vraag onze medewerkers naar een passend alternatief of bekijk de andere series van Royal Botania.

Comfortabel zitten en loungen

De buitenmeubelen uit de Abondo serie zijn gevormd van een aluminium frame, wat bekleed is met de vezels. Het zitcomfort, esthtiek en ergonomie is hierdoor optimaal.

Abondo als lounge en dining

Deze serie is verkrijgbaar in diverse loungemodules, maar ook als dining stoel die goed te combineren is met andere tafels van Royal Botania.

Bent u benieuwd naar de Nepuhar vezel waar de Abondo van gemaakt is? Kom langs in onze inspiratieruimte.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close