Royal Botania - Bloom

De Bloom parasol van de Belgische firma Royal Botania is de nieuwste centrale mast parasol van 2021. De parasol heeft de looks van de eigentijdse Palma en past dus goed in familie van parasols.

De Bloom parasol heeft een eigentijdse technische mechanisme dat verwerkt zit in de mast. De parasol wordt geopend met een (draai) crank. De hub (kroon) bestaat uit 2 delen en splitst bij het dicht draaien. Deze “Autoscope” functie zorgt er voor dat de parasol boven uw tuintafel gesloten kan worden.

Bij het openen van de parasol wordt het bovenste deel van de kroon tot het onderste deel van de kroon getrokken. Dat zorgt ervoor dat de twee onderdelen aaneengesloten zijn tot een organische geheel.

Bloom mogelijkheden

De nieuwste centrale mast parasol Bloom is verkrijgbaar in een ronde vorm met een diameter van 330 cm en 380 cm. Tevens zijn er twee vierkante parasols met de afmeting 275 bij 275 cm en 340 bij 340 cm.

Het frame van de parasol is leverbaar in zwart, wit en zand kleurig. De baleinen zijn gemaakt van aluminium. De mast is vervaardigd van roestvrij staal tevens in de zelfde kleur.

Als top kunt u kiezen uit een van de 8 verschillende textiel kleuren.