Royal Botania - Butler

De bijzettafel Bulter is terug! Royal Botania lanceerde 29 jaar geleden hun allereerste bijzettafel genaamd “Butler”. De naam wordt nu hergebruikt, maar dat is niet de enigste paralel. De orginele bijzettafel had de zelfde looks maar was immers van volledig teakhout gemaakt. De Butler anno de 21 ste eeuw is het frame van de bijzettafel omgevormd naar een gocoat roestvrijstalen frame.

De bijzettafel is leverbaar in een 3-tal diameters (40, 50 en 75 cm). Als tafelbladen kan er gekozen worden uit 10-talle keramische designs, even als een robuust teakhouten top.

Ideale Match

De teak tops staan prachtig bij teakhouten lounge sets zoals bijvoorbeeld de Calypso. De stoerdere keramische tops passen perfect bij de Lusit lounge of bij de Jive serie. Door de vele mogelijkheden is er met deze bijzettafels veelal een perfecte match te creëren met zowat elk ligbed of lounge opstelling.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close