Royal Botania - Exes

Buitensporig dat is de nieuwe Exes serie van Royal Botania zeker. Deze volledig nieuwe dining serie is voorzien van een comfortabele armchair en een stoere tuintafel. De serie kenmerkt zich aan het X-frame die zowel in de tafel als in de armchair terug komen.

Exes dining chair

De armstoel kenmerkt zich aan het stijlvolle X-frame, dat prachtig is afgewerkt met een teakhouten armlegger. Het zitcomfort is subliem door het zit en de rug kussen die geheel opmaat gemaakt zijn. Het rug kussen wordt sierlijk bevestigd door middel van twee prachtige X-buttons, die u aan de achterzijde van de stoel ziet. Deze armstoel is leverbaar in 4 verschillende frame kleuren.

Exes dining table

De tuintafel kenmerkt zicht uiteraard aan het sijlvolle X-frame onder de tafel. Het blad is leverbaar in een ronde of een ovale vorm. Die tevens beide leverbaar zijn in keramiek als teakhout.

Afmetingen tuintafel;

  • Rond 160 cm
  • Ovaal  220 cm (lengte)
  • Ovaal 300 cm (lengte)
  • Ovaal 320 cm (lengte)

Stijlvol buiten leven

Het is nog even wachten op de iconische Exes serie van Royal Botania. Dit unieke en kenmerkende serie met het X-frame is al leverbaar vanaf medio 2020.

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close