Royal Botania - Ixit

Met de Ixit serie van Royal Botania stelt u een prachtig terras samen van hoge kwaliteit teakhouten meubelen. De complete serie bestaat uit diverse loungemodules, ligbedden, eettafels en stoelen.

Ixit lounge

De lounge serie bestaat uit enkele basis elementen waarmee u een sfeervol terras kunt creëren. Zo bestaat de lounge uit een ruime 3-zits bank met bijhorende bijzettafel en een ruime lounge stoel met hocker. Uiteraard is er ook aan een volledig teakhouten ligbed gedacht. Hierop kunt u heerlijk loungen aan bijvoorbeeld uw zwembad.

Ixit dinning

Heerlijk buiten dineren doet u aan de prachtige (volledige) teakhouten tuintafel die in vele afmetingen verkrijgbaar is. Bij deze teakhouten dinning serie kunt u kiezen uit de armstoel of gaat u toch voor de speelse tuinbank (bench) voor aan tafel. Door het combineren van een rugloze tuinbank of tuinstoel maakt u, uw dinning set compleet naar wens.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close