Royal Botania - Lazy

De Lazy serie van Royal Botania is een modulair systeem waarmee u ongegeneerd kunt luieren. Door de verschillende losse onderdelen van de loungeset kunt u van opstelling veranderen wanneer u wilt. Doordat dit zo makkelijk en snel kan, is deze luxe loungeset één van de meest populaire modulaire systemen voor buitenmeubilair.

De Lazy 2018 line van Royal Botania

De Lazy serie van Royal Botania is vanaf 2018 geheel herziend, waardoor het meubel een nieuwe eigentijds design heeft gekregen. Het strakke aluminium frame van 2018 line is voorzien van een ‘Bronze’ coating. De kussens zijn standaard gestoffeerd met de ‘Marble Flax Laminated’.

Lounge modules van Royal Botania

De nieuwe 2018 line van de Lazy is verkrijgbaar in 3 verschillende basis elementen. Op deze elementen kunnen verschillende rug- en arm modules op worden gemonteerd. Waardoor er altijd een gewenste lounge opstelling gerealiseerd kan worden.

 

 

Let op! In verband met COVID-19 gelden aangepaste regels voor de ontvangst van klanten. Bekijk onze contactpagina voor de actuele situatie. Met vriendelijk groet, Het team van Ernst Baas Tuininrichting
close