Royal Botania - Lazy

De Lazy serie van Royal Botania is een modulair systeem waarmee u ongegeneerd kunt luieren. Door de verschillende losse onderdelen van de loungeset kunt u van opstelling veranderen wanneer u wilt. Doordat dit zo makkelijk en snel kan, is deze luxe loungeset één van de meest populaire modulaire systemen voor buitenmeubilair.

De Lazy 2018 line van Royal Botania

De Lazy serie van Royal Botania is vanaf 2018 geheel herziend, waardoor het meubel een nieuwe eigentijds design heeft gekregen. Het strakke aluminium frame van 2018 line is voorzien van een ‘Bronze’ coating. De kussens zijn standaard gestoffeerd met de ‘Marble Flax Laminated’.

Lounge modules van Royal Botania

De nieuwe 2018 line van de Lazy is verkrijgbaar in 3 verschillende basis elementen. Op deze elementen kunnen verschillende rug- en arm modules op worden gemonteerd. Waardoor er altijd een gewenste lounge opstelling gerealiseerd kan worden.

 

 

U bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. Wilt u snel geholpen worden dan is het maken van een afspraak verstandig. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en bewaren 1,5 meter afstand. We laten max. 6 klanten tegelijkertijd in onze showroom toe. Graag tot ziens!
close