Royal Botania - Tuinverlichting - Club

De Club Lounge terraslamp van Royal Botania is een blikvanger voor op uw terras. De lamp trekt de aandacht door zijn afmeting (hoogte van maar liefst 161,5 cm) en verspreidt een sfeervol licht. De combinatie van teakhout, geëlektropolijst roestvrij staal en PVC is uniek en zorgt daarom voor sfeer in uw buitenruimte.

Club Lounge buitenlamp in 2 kleuren

De lampenkap heeft een diameter van maar liefst 60 cm. De kap is uitgevoerd met een PVC gecoate vezel, waardoor de kern beschermd is tegen vele weersomstandigheden zoals sneeuw (kou) en zon (hitte). Deze kap met PVC gecoate vezels is verkrijgbaar in 2 kleuren. De Beige (lichte vezel) en Amber (donkere vezel) kleur geven beide een andere sfeer en beleving in u tuin of op uw dakterras.

Led of Solar

De Club Lounge geeft warm sfeervol licht door de 2700K (kleurtemperatuur). Deze Club serie kan in LED 230V of met een Solar LED worden uitgevoerd. Bij de solar variant hoeft u zich geen zorgen te maken voor een stopcontact in de buurt. De lamp wordt automatische opgeladen door het zonlicht. Daarnaast kunt u dit solar paneel ook laden via de bijgeleverde USB-kabel.

Beide varianten hebben enkele verschillen. De verschillen vindt u in onderstaand tabel.

LEDSOLAR LED
LampLED 4,3WSOLAR LED 2,6W
Voeding500mA DRIVEROPLAADBAAR VIA USB
Lichtopbrengst700LM400LM
Kleurtemperatuur2700K2700K
Hoogte161,5 cm161,5 cm
Diameter60 cm60 cm