Royal Botania - Tuinverlichting - Dome

De Dome lampenserie van Royal Botania is in vele maten en varianten verkrijgbaar. Denk aan gevelverlichting of losse lampen. Dit is uniek voor buitenverlichting. De Dome serie is een musthave voor uw buitenruimte en zorgt voor sfeervolle verlichting.

Dome Gate

De Dome Gate lamp van Royal Botania is heel geschikt voor bijvoorbeeld de zuil van uw (entree)poort. De lamp is goed te combineren met de andere lampen uit de Dome serie.

 

Dome Small

Tuinverlichting Royal Botania
Dome Small

De Dome Small is een verplaatsbare lamp voor op uw terras. Door het lange snoer kunt u de lamp op diverse plekken in u tuin plaatsen. Gaat u achter in de tuin zitten of voor op u terras? U neemt de Dome Small zo mee, door hem vast te pakken aan het houten handvat. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag, waar u ook zit, genieten van sfeervolle buitenverlichting.

 

Dome Move

De Dome Move van Royal Botania is een lamp voor op uw terras. Deze sfeermaker is leuk te plaatsen langs de rand van uw terras. Combineer deze Move met de Dome Gate en/of de Dome Small. Dan ziet u de stijl van deze collectie door u tuin heen terug.

 

Dome Wall

Royal Botania Dome Wall
Dome Wall

De Dome Wall van Royal Botania is een muurlamp uit deze collectie. Deze eyecatcher kan zowel buiten als binnen worden toegepast. De Wall versie is goed te combineren met de andere lampen uit de Dome serie.

Dome Ceiling

De Dome Ceiling van Royal Botania is de stijlvolle hanglamp voor onder uw overkapping of voor bij uw entree. Deze Dome is verkrijgbaar in twee varianten: de Dome Ceiling Short en de Dome Ceiling Long. De Dome serie is heel veelzijdig en heeft dan ook verschillende bijzondere lampen voor uw buitenruimte.

 

Dome Floor

De Dome Floor lamp van Royal Botania is een staande lamp voor op uw terras. Deze lamp is goed te combineren met de Dome Wall. De lamp verspreidt een sfeervol licht en heeft een modern uiterlijk. Het maakt van uw tuin een plek waar u graag komt, of het nu middag of avond is.

Mogelijke uitvoeringen

Naast de mogelijke varianten van de Dome; Ceiling, Floor, Gate, Move, Small en Wall collectie kunt u ook kiezen uit een 3-tal type handgemaakte glazen kelken. De Floor en Wall varianten zijn leverbaar met een transparant, gerookt of amber kleurig glas. De Move, Small en Gate zijn leverbaar met transparant of gerookt glazen kelk.

Troeven Dome collectie:

  • E27 fitting
  • 4W lamp (inclusief)
  • 2200K
  • Aluminium frame
  • Basis frame zwart
  • Diverse kleuren glas