Royal Botania - Mozaix

De Mozaix loungeserie van Royal Botania oogt als een luxueus landschap voor uw buitenruimte. Deze loungeserie heeft een warme Mahonie houten raster (mozaïek) die naar eigen wens kan worden ingericht met o.a.: mozaïek lava bladen, lampen en bijzettafels.

Sneak preview Royal Botania Mozaix

Raster van de Mozaix

Het mahonie houten raster is de basis van de loungebank. Dit raster is onderverdeeld in vlakken van 25 cm bij 25 cm. Door de poten aan de binnenzijde de plaatsen creëert u een zwevend effect. De elementen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende basis elementen;

  • 125 cm bij 125 cm
  • 125 cm bij 150 cm
  • 125 cm bij 200 cm
  • 125 cm bij 225 cm.

Lounge kussens

Het zitgedeelte van de Mozaix is naar eigen smaak in te vullen, zo kunt u kiezen uit comfortabele zitkussen die leverbaar zijn in 4 verschillende afmetingen. daarbij kun u kiezen uit een 4-tal rugkussens in een lage en hoge variant. De kussens worden geplaatst over een aluminium binnenstructuur. Dit om de rugkussens op hun plaats te houden. Om het geheel extra comfortabel te geven kunt u kiezen uit diverse sierkussens uit de collectie van Royal Botania.

Puzzelen met accessoires

Stijl uw lounge helemaal af met 1 van de vele accessoires. Zo kan de Mozaix lounge worden ingelegd met Mahonie houten tegels of met 1 van de 5 verschillende gemêleerde lava stenen van beige tot licht blauw. Als aanvulling kan er gekozen worden voor een prachtige ronde bijzettafeltje (Side table) vervaardigd van aluminium. Naast deze accessoires heeft Royal Botania twee bijpassende lampen die door middel van Solar Technologie kunnen worden opgeladen.

Mozaix Lounge - Royal Botania

Leverbaar vanaf voorjaar 2019

Het is nog even wachten op de Mozaix lounge. De nieuwe lounge van Royal Botania wordt medio voorjaar 2019 verwacht.