Royal Botania - Oazz

De OAZZ parasol van Royal Botania is de nieuwste parasol van Royal Botania. Enkele jaren na de onthulling van de Palma in 2016 werd de nieuwe parasol serie gepresenteerd. De Oazz parasol heeft hetzelfde ‘Quick Release’ systeem, waardoor de parasol gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Dit allemaal door het ingebouwde mechanisme in de mast van de parasol.

OAZZ in 2 varianten

De OAZZ parasol is leverbaar in een vierkant en als rond model. Beide modellen hebben een vlakke / horizontale bovenzijden en daardoor uniek in zijn style. De mast en baleinen van de parasol zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren masten (Zwart, Wit en Sand). De horizontale top van de parasol is tevens verkrijgbaar in 3 verschillende stofkleuren, waardoor er per model 9 verschillende mogelijkheden zijn.

Mechanische parasol

Net als de Palma is deze parasol mechanische, in de aluminium mast is het mechanisme verwerkt waar de parasol mee geopend en gesloten kan worden. Door dit unieke mechanisme is het wel bekende koord verleden tijd en kunt u nu met een handbeweging de parasol openen en sluiten.

Afmetingen en mogelijkheden

De Oazz is leverbaar als een vierkant en rond model. Het vierkante model heeft een afmeting van 220 cm bij 220 cm. Het ronde model heeft een diameter van 300 cm en dus ideaal voor langs het zwembad. Voor de parasol voet kan er gekozen worden voor de bijpassende ‘Oazz Base’ of een van de parasol voeten van Royal Botania.