Royal Botania - O-Zon

De O-Zon serie van Royal Botania kenmerkt zich aan de ronde en de ovale contouren die terugkomen in de tafels, de stoelen en de ligbedden. Dit resulteert in een harmonieus geheel wat kenmerkend is aan de O-Zon serie. Door de vorm is zijn de tafels heel geschikt als eettafel om buiten met het hele gezin aan te eten.

De vele mogelijkheden van O-Zon

Het frame van de O-Zon serie is verkrijgbaar in geborsteld of geëlektropolijst roestvrij staal of in gecoat aluminium. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om keramiek, glas of teak in de top te verwerken. De zittingen bestaan uit een aantal kleuren batyline. Door de vele mogelijkheden die er zijn, past deze serie van Royal Botania perfect bij iedere tuin.

O-Zon stoelen

De stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen; als barkruk, stoel en armstoel. Die in 9 verschillende mogelijkheden uitgevoerd kunnen worden. daarnaast zijn er twee type lounge stoelen verkrijgbaar die in de zelfde ronde vormen mee hebben gekregen.

O-zon tafel

De tafels uit deze serie zijn te herkennen aan de ronde en ovale vorm, die in verschillende diameters verkrijgbaar zijn. Deze tafels kunnen uitgevoerd worden met keramiek, glas of teak in de top. Daarnaast worden de grotere tafels met een diameter van 160 cm of meer uitgevoerd met een draaibaar center schijf van rvs of keramiek. Hierop kunt u gemakkelijk uw buffet of dessert op serveren, terwijl ieder zijn gewenste eten kan opscheppen vanaf de draaibare schijf.

Daarnaast worden de tafels veelal gecombineerd met de stoelen uit de QT en de Alura serie van Royal Botania.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close