Royal Botania - Samba

De Samba collectie van Royal Botania heeft een sfeervol en praktisch karakter. Het frame is vervaardig van verfijnd aluminium waarbij het zitgedeelte bestaat uit een mix van geweven lint en koord. De rugleuning van de Samba bestaat uit geweven koord.

Samba dining en relax

De Samba serie is verkrijgbaar als ‘Arm chair’ en als ‘Relax chair’. Beide modellen zijn leverbaar met een antraciet of brons kleurig frame. Wat de serie uniek maakt is dat beide stoelen stapelbaar zijn. Dit is ideaal om u stoelen gemakkelijk op te slaan of tijdens een groot diner wat extra stoelen er bij te pakken.

Geweven zitting

De geweven zitting van lint en koord is gemaakt van een Olefin vezel, dat eveneens goed bestand is tegen vele weersomstandigheden. Tussen deze weving is een unieke schuimlaag toegepast, dat er voor zorgt dat het zitcomfort erg aangenaam en comfortabel is. Tevens zorgt de ‘Easy Dry Foam’ ervoor dat er geen vocht wordt opgenomen. Door een bijpassend rugkussen te kiezen kunt u het zitcomfort extra verhogen.

 

Stapelbare bijzettafel

De Side tables uit de Samba serie kenmerken zich door het minimalistische stijl. Dat er voor zorgt dat deze bijzettafels ook bij andere serie’s van Royal Botania kunnen worden toegepast. Deze sierlijke bijzettafels worden als set met 3 verschillende tafeltjes aangeboden. De diameter van de tafels variëren van 30 cm, 35 cm en 40 cm. Tevens variëren de hoogtes van de tafels van 31 cm, 36 cm en 41 cm. Deze aluminium bijzettafeltjes zijn leverbaar in het Antraciet, Wit en Bronze frame.

Samba combineren

De ‘arm chair’ uit de Samba collectie kan ideaal gecombineerd worden met de Royal Botania U-Nite tafel. Het eigentijdse design van bijvoorbeeld de taps lopende tafelpoten combineren ideaal met de schuin aflopende stoel poten. Daarnaast kan de Samba ‘Relax chair’ ideaal gecombineerd worden met de Tea Time tafels die in vele kleur schakeringen leverbaar zijn.

Samba met U-nite tafel