Royal Botania - Shady X

De Shady X parasol verschilt van de originele Shady parasol doordat de mast naast u op het terras staat. Hierdoor houdt u ruimte vrij onder de parasol. De Shady X is verkrijgbaar in geborsteld of geëlektropolijst roestvrij staal of in gecoat aluminium. Voor de baleinen kunt u kiezen uit teakhout en gecoat aluminium, waarbij we batyline of textiel als top kunnen gebruiken.

Kom de Royal Botania Parasols zelf uitproberen!

Wij hebben all Royal Botania Parasols in de showroom staan, u kunt dus zelf komen kijken en vergelijken. Graag laten wij u alle mogelijkheden en combinaties laten zien van model, uitvoering en functie. Naast ons assortiment Parasols van Royal Botania hebben wij ook fraaie alternatieven van bijvoorbeeld de merken Tuuci en Umbrosa zo vinden we altijd een passende oplossing voor iedere situatie.

Let op! In verband met uw veiligheid willen wij maar 1 klant tegelijk in onze showroom ontvangen. Vandaar dat wij u adviseren vooraf te bellen, zodat wij verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk mijden. Wij werken dus uitsluitend op afspraak. Met vriendelijke groet, Ernst en Mark. Tel: 0182-634742 of 06-54313932.
close